Havermout Banaan Koekjes
Met maar 2 ingrediënten officieel de gemakkelijkste koekjes om te maken! Én ook nog eens heel erg lekker, en gezond natuurlijk. Leuk om met de kinderen te maken, verantwoord genoeg om mee te geven in de broodtrommel of neem lekker zelf mee als tussendoortje!
Ingrediënten voor 5 grote koeken: (Of verdubbel direct het recept voor dubbel genieten)
- 2 hele rijpe bananen
- 100 gram havermout
Bereiding:
1. Warm de over voor op 200 graden.
2. Prak de bananen fijn.
3. Roer de havermout door de bananen heen.
4. Beleg een bakplaat met bakpapier. Schep het mengsel in 5 hoopjes op de bakplaat.
5. Bak in 20 minuten goudbruin.
6. Laat afkoelen en geniet!
Je kunt de koekjes zeker 5 dagen in een goed afgesloten trommel bewaren.
Voor variatie voeg stukjes appel, rozijnen, kaneel, chocola of vanille toe.