koude rijst salade
Gisteravond had ik al de rijst gekookt maar het duurde te lang voor hij afkoelde dus vanavond stond het dan eindelijk op mijn menu.
Het is zeer zeker voor herhaling vatbaar helemaal met dit mooie weer. Al heb ik nu al de hoeveelheden op gevoel gedaan de volgende keer zal ik zeker nog iets aanpassen. En dat is een kwart rode ui ipv een halve. Nu overheerste het de smaak een beetje. En tevens had ik ongeveer 1/3 van de gerookte kip er door heen gesneden. Ik zal het dan ook zeer zeker aan raden aan iedereen. Als bijgerecht maar ook als hoofdgerecht.
als kruiden heb ik peper, zout en italiaanse kruiden gebruikt.
Ezra mijn bovenbuurman had gister komkommer op zijn surinaams voor me gemaakt en dat had ik erbij gedaan. Ook hier wil ik het recept van. Het maakte het nu helemaal af. Ik had nog wat van die "marinade" en heb hem weer gevult met nieuwe komkommer. Dan kan ik morgen lekker nog een keer ervan genieten.